Hvordan sender jeg sms til de ansatte?

Send tekstmeldinger til dine ansatte. Alle typer viktige varsler kan sendes rett i lomma til hver ansatt.

Gi alle ansatte de viktige beskjedene samtidig. Ved å bruke SMS er det mer sannsynlig at ALLE får med seg beskjeden. Det er ikke alle som leser mail på kvelder og i helger.

Når alle i virksomheten har brukerprofil i Adminkit, kan du velge mellom å sende sms til alle, eller bare til utvalgte personer.

Les mer om SMS til alle ansatte